Om

Hvem er vi?

Vi er Beauty Palace, et selvstændigt medie inden for pleje og skønhed. Vi startede mediet fordi vi mente, at det var svært at gennemskue, hvordan man skulle forholde sig til hudpleje, hårpleje, ansigtspleje, makeup, og de mange andre skønhedsprodukter, man kan købe.

Vi valgte at tage sagen i egen hånd – så vi skabte Paladset!

Paladset er ikke bare et medie, men et fællesskab. Et fællesskab af danske mænd og kvinder, der gerne vil tage sig bedre af deres krop, uden at skulle bruge hundredevis af timer på research om diverse produkter, ingredienser, osv. Et fællesskab hvor vi hjælper hinanden med at finde lige præcis de produkter, der virker for os.

For alle er forskellige. Og alle har brug for forskellige plejeprodukter.

Redaktionelle retningslinjer

Vi går op i kvalitet. Ikke kun når det gælder pleje- og skønhedsprodukter, men også når det gælder vores egne artikler og værker. Vi researcher alt selv, og konsulterer os med eksperter, når der er behov for ekstra ekspertise.

Vi gør brug af de følgende hjælpemidler, for at give dig det bedste information overhovedet muligt:

  • Eksterne eksperter
  • Egen erfaring og brug af produkter
  • Studier og data
  • Produktanmeldelser
  • Og mere…

For at kunne blive ved med at holde Paladset åbent, indsætter vi kommercielle links i vores artikler. Dette er links, hvor vi kan tjene en kommission, hvis du køber noget direkte igennem linket.

Dette påvirker ikke vores research, holdning, eller anbefalinger, men tillader os at drive Paladset så længe som muligt.

Vil du være en del af Paladset?

Hvis du synes, at vores værk er helt fantastisk, så kan du være en del af vores fællesskab her:

Du kan også altid kontakte os på mail kontakt@beautypalace.dk eller gennem formularen her.