Hår

Bedste hårfarve (TEST): Guide til alle hårtyper & farver

Se vores valg af de bedste hårfarver, og læs vores guide om, hvordan du finder den perfekte til dig.

Photo of author

skrevet af Mathilde Holm

bedste hårfarve

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Drømmer du om en hel ny farve i håret, så er det her du skal finde din inspiration med vores store hårfarve guide.

For hårfarve er ikke bare hårfarve og ikke alle hårfarver klæder alle.

Vi kender sikkert alle til, at prøve en kjole eller en bluse, der bare har den helt forkerte nuance og slet ikke gør noget godt for os og vores udstråling.

Sådan er det også med din hårfarve.

Læs med i denne artikel, hvor vi kigger på de bedste hårfarver. Du kan også læse vores guide til valg af hårfarve senere i artiklen.

Bedste hårfarve

Der er meget alt vælge imellem, når du finde en hårfarve, som du selv kan farve dit hår med. Her giver vi dig de 8 bedste bud på hårfarver, der holder hvad de lover.

Ens for dem alle er, at de fås i et væld af flotte farver og nuancer. Tag et kig på de mange muligheder her i vores store test af bedste hårfarve til alle hårtyper og alle hårfarver:

 1. Garnier Nutrisse Cream Brun hårfarve
 2. Garnier Olia Extra Deep Red hårfarve
 3. Wella Color Fresh Mask Pearl Blonde
 4. Wella Color Touch Chocolate
 5. L’Oréal Paris Silver Grey hårfarve
 6. Garnier Olia Blond hårfarve
 7. Milk_shake Cold Brown skyllefarve
 8. L’Oréal Paris Copper hårfarve
Garnier Nutrisse Cream Brun

Garnier Nutrisse Cream Brun hårfarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Plejende og nærende ingredienser
 • Glansfuldt resultat
 • Dækker grå hår
 • Permanent hårfarve

En permanent hårfarve med masser af næring til håret. Den indeholder naturlige olier fra frugt og andre gavnlige ingredienser, der giver intensiv pleje til håret, mens farven virker. Efterbehandlingscremen er tilsat 4 forskellige plejende olier, der modvirker tørt hår i helt op til 8 uger.

Garnier Nutrisse Cream Brun hårfarve dækker også grå hår 100%. Så er du blevet lidt (eller meget) gråhåret, så er der mulighed for at få en ny og ungdommelig farve i håret med denne permanent hårfarve. Nuancen anbefales til mørkeblondt, lysebrunt og brunt hår. Farven giver dig mørkere hår med masser af shine og liv.

Garnier Olia Extra Deep Red

Garnier Olia Extra Deep Red hårfarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Skånsom for hovedbund og hår
 • Indeholder ikke ammoniak
 • Dækker grå hår
 • Permanent hårfarve

En unik oliebaseret permanent hårfarve, der giver dig en flot intens farve og en utrolig lækker glans, der er hele 3 gange mere glansfuld end øvrige hårfarver, der ikke er baseret på olier. Hårfarven både nærer, forbedrer og styrker dit hår, samtidig med at de virksomme olier beskytter din hovedbund og dine hårstrå.

Garnier Olia Extra Deep Red hårfarve egner sig til lyseblondt, lysebrunt og mørkebrunt hår. Den indeholder ikke ammoniak og efterlader med sit høje indhold af olier, dit nyfarvede hår blødt og lækkert. Desuden garanterer den 100% dækning af grå har.

Wella Color Fresh Mask Pearl Blonde

Wella Color Fresh Mask Pearl Blonde

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Hårkur med farvepigmenter
 • Indeholder avocado olie
 • Giver fugt og pleje til håret
 • Skyllefarve

En hårkur med farvepigmenter der kan opfriske din nuværende nuance eller give dig en ny nuance. Den kan sidestilles med en skyllefarve eller en farvebombe, som vaskes ud af håret igen. Samtidig får du en genopbyggende hårkur med masser af plejende ingredienser og fugt til dit hår.

Wella Color Fresh Mask Pearl Blonde giver dit lyse eller grå hår det eftertragtede platingrå look, uden at dit hår skades. Den er helt perfekt til gråt eller lyseblondt hår, der både har brug for pleje og en opfriskning af nuancen. Levetiden i dit hår afhænger af hårets tilstand.

Wella Color Touch Chocolate

Wella Color Touch Chocolate

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Indeholder keratin
 • Lysreflekterende farvepigmenter
 • Toningsfarve
 • 4-8 uger levetid i håret

En semi-permanent hårfarve/toningsfarve uden ammoniak med light color complex, der giver håret en utrolig flot shine via de lysreflekterede farvemolekyler og naturlig voks med tilsat keratin. Keratin er med til at genopbygge skadede hårstrå og gøre dit hår sundere.

Wella Color Touch Chocolate er en tone i tone farve, der kan give din egen hårfarve mere dybde og shine eller den kan bruges på trælse udvoksninger mellem de permanente farvninger af håret. Farven indeholder ikke ammoniak og egner sig til det brune hår eller ubehandlet naturligt hår.

L'Oréal Paris Silver Grey

L’Oréal Paris Silver Grey hårfarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Intens farve
 • Hårmaske medfølger
 • Moderne og unik hårfarve skala
 • Toningsfarve

En super trendy og moderne semi-permanent hårfarve, der giver dit hår et helt unikt look med lækre nuancer i tidens ånd. Er du med på modens trends og tendenser, er det helt sikkert et produkt, du skal kigge nærmere på.

L’Oréal Paris Silver Grey hårfarve egner sig til lysblonde hårfarver og resultatet er en intens og glasfuld farve, der matcher tidens hårmode. den medfølgende hårmaske giver dig op til 6 applikationer, så farven kan holde sig frisk og flot i et blødt og super glansfuldt hår.

Garnier Olia Hårfarve 8.0 Blond

Garnier Olia Blond hårfarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Fri for ammoniak
 • Oliebaseret hårfarve
 • Permanent farve
 • Maksimal farvedækning – også for grå hår

Et permanent hårfarveprodukt der er baseret på 60% olier og uden ammoniak. Olierne er med til at gøre hvert enkelt hårstrå både sundere og blødere. Det sikrer dig et super godt og langvarigt resultat med din hårfarvning.

Garnier Olia Blond hårfarve giver dig et farvet hår med masser af lækker shine og en super blødhed. Denne nuance er velegnet til blond hår, der mangler glød og liv eller hvis du gerne vil ændre/opfriske din nuværende blonde farve.

Milk_shake Cold Brown

Milk_shake Cold Brown skyllefarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Plejende skyllefarve
 • Intens farve med uovertruffen glans
 • Velegnet i hår der er kemisk behandlet
 • Holder 8-10 hårvaske

En skyllefarve, der indeholder mange farvepigmenter og giver dit hår en intensiv farve med kolde undertoner og masser af flot glans . Farven er nem at fordele i håret, på grund af sin geleagtige og cremede konsistens, der ikke drypper. Desuden indeholder den gode ingredienser, der plejer dit hår.

Milk_shake Cold Brown skyllefarve kan anvendes alene for et intenst farveresultat eller sammen med Milk_shake Whipped Cream conditioner for at nedtone farvepigmenterne. Du kan med fordel anvende denne skyllefarve i hår, der er blevet kemisk behandlet.

L'Oréal Paris Vivid Colors Copper

L’Oréal Paris Copper hårfarve

Se prisen

Bedste egenskaber

 • Anbefalet til alle hårtyper
 • Nærende hårmaske medfølger
 • Flotte klare pigmenter og sublim shine
 • Semi-permanent toningsfarve

En lækker semi-permanent farve, der med sine varme toner nærmest giver dig ild i håret. det er helt sikkert en hårfarve for dig, der elsker at skille dig ud fra mængden. Den er fyldt med nærende og fugtgivende ingredienser, som dit nyfarvede hår vil elske.

L’Oréal Paris Copper hårfarve er beregnet til blond hår, lysebrunt og brunt hår. Den er nem at anvende og med den medfølgende hårmaske, kan du holde både farven og håret i topform i længere tid.

Guide til at finde din farve

Det er ikke altid lige let at vide, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger en ny farve til håret. Det er nemlig ikke alle, der kan bære et rødt hår eller eller som vil se knaldgodt ud med en helt sort hårfarve.

Derfor er det ganske normalt, hvis dit spørgsmål er, hvilken hårfarve passer til mig? Test viser nemlig, at det afhænger meget af vores øvrige naturlige toner, som for eksempel hudtone og øjenfarve.

Disse ting skal du kigge efter

Hvordan kan det være, at min veninde ser super godt ud med mørkt hår, men jeg slet ikke gør? Det bunder sikkert i både farvetonen og nuancen på hårfarven og ikke mindst I jeres respektive hudtoner og øjenfarve.

Det er nemlig de to ting, der har størst indflydelse på, om du har succes med den hårfarve du valgt.

Hudens sammensætning

Hudens toner og undertoner spiller nok den største rolle, når du skal finde den bedste hårfarve til dit hår.

Nogle har en mørk tone i huden, mens andre har en lys. Det er ikke altid, at det er til at bestemme med det blotte øje, for selv en lyshåret skandinav kan have en varm hudtone, som ofte ses hos de, der har en mørkere hudtoner.

For de gener vi hver især er udstyret med, er nemlig også medbestemmende for hudens sammensætning og lød.

Desuden har alle hudtyper en undertone, som du også skal bestemme.

Øjenfarve

Din øjenfarve kan også være en af de afgørende faktorer for dit valg af hårfarve. Det er dog værd at vide, at din øjenfarve ikke altid er afgørende for din hudtone.

Ofte vil den blå og grønne øjne være dominerende i landene på den nordlige halvkugle, mens de brune øjne ses oftere på den sydlige halvkugle.

Det hænger sammen med, at de brune øjne indeholder mere melanin, som beskytter øjnene bedre mod solens farlige stråler.

Desuden fandtes der kun brune øje i tidernes morgen. De blå og grønne varianter kom først til senere. Og som en sjov lille detalje, er de både de blå og grønne øjne faktisk også brune – de indeholder bare ikke så meget melamin, hvilket giver lyset mulighed for at brydes i øjet – akkurat som et hav eller en sø ser blå ud – men reelt er vandet gennemsigtigt, hvis du hælder det i et glas.

Alligevel er din øjenfarve en god indikator for valg af den bedst hårfarve til dit hår. Specielt hvis du har svært ved at bestemme din hudtone eller er så heldig at have en neutral hudtone.

Hårfarve baseret på hudtoner

Du kan vælge din hårfarve ud fra din hudtone. Det kan nogle gange kan være svært at skelne mellem, om man har en lys eller en mørk hudtone, for det handler slet ikke om at være solbrændt eller ej.

Ofte ved vi allerede, hvilke farver der klæder os bedst. Det kan betale sig at tjekke din garderobe for varme og kolde toner i de beklædningsdele, du synes er super flotte til dig.

Der findes også et lille trick, som hurtigt kan afgøre, om din hudtone er kold, varm eller neutral. Vend dine håndflader opad og tjek dine blodårer ved håndleddet. Har de et blåligt eller et lilla skær, har du kolde hudtoner. Har de derimod et grønt skær, er din hudtype varm. Er det svært at se et specifikt skær på dine blodårer, skyldes det sandsynligvis, at din hudtone er mere neutral

Den mere eller mindre neutral hudtone gør dig i stand til at kunne bære langt de fleste hårfarver. Det skal du bare være glad for, for den sætter slet ikke de samme krav til valget af den rette hårfarve. Her kan du mere eller mindre vælge og vrage mellem alle tilgængelige hårfarver og vælge den du allerbedst kan lide.

Hvilken hårfarve er bedst til lys hud?

Der findes to typer lys hud, der har hver sin undertone.

Den lyse hud med kold undertone – undertonen er rosa eller rødlig og den bedste hårfarve er en lys eller rødlig hårfarve. En mellemblond er bestemt heller ikke et dårligt valg for dig.

Den lyse hud med varm undertone – undertonen er gullig og den bedste hårfarve er faktisk den, du bedst kan lide. Du har nemlig frit valg på hele hårfarvehylden, for langt de fleste hårfarver er super klædelige til din hud – lige fra sort til platinblond. Er du i tvivl, kan du med fordel tage din øjenfarve med i overvejelserne.

Hvilken hårfarve er bedst til mørk hud?

Der findes også to typer mørk hud, med hver sin undertone.

Olivenfarvet hud med neutral undertone – den bedste hårfarve til dig er varme mørkere farver fra lysebrunt til mørkebrunt. Hårfarve med gyldne toner er super flot. Du kan også med fordel inddrage din øjenfarve i dit endelige valg.

Mørk hud med varm undertone – Vælg de meget mørke farver til dit hår. gerne med gyldne toner som for eksempel kobber eller som gyldne striber i håret.

Hårfarve baseret på øjenfarve

Med udgangspunkt i din øjenfarve, får du her en lille oversigt over, hvilke hårfarver, der egner sig bedst til din øjenfarve.

Hvilken hårfarve er bedst til blå øjne?

Blå øjne kan næsten komme godt afsted med de fleste hårfarver – her kan det være en god idé, at tage hudens undertone med i overvejelserne. Kolde undertoner minimerer nemlig det frie valg lidt.

Hvilken hårfarve er bedst til brune øjne?

Brune øjne har brug for brune nuancer, for de klæder dig bedst. Du kan peppe din mørke hårfarve op med lækre gyldne og varme strejf eller striber.

Hvilken hårfarve er bedst til grønne øjne?

Grønne øjne skal passe på med de helt lyse hårfarver. Vælg din hårfarve blandt den mørke del af skalaen for tonehøjder, for de klæder dig virkelig godt.

Har du grønne øjne, tilhører du en lille, eksklusiv gruppe på kun 2% af verdens befolkning, hvis øjne er grønne.

Hårfarve til formål

Du kan også vælge hårfarve ud fra et specifikt formål. Det kan for eksempel være at dække dine grå hår, der pibler frem.

Hvilken hårfarve er bedst til gråt hår?

Vil du gerne dække dine grå hår med en flot farve, der lige passer til dig og din stil, skal du vælge en farve som er 100% dækkende på de grå hår. Ikke alle typer hårfarver er nemlig lige effektive, når det gælder grå hår.

Den bedste hårfarve til gråt hår er en permanent hårfarve, der kan dække de grå hår 100%.

Går du efter et naturligt look eller noget helt nyt?

Er du mest hooked på et vovet pink hår, der virkelig skiller sig ud fra mængden, eller drømmer du mere om en nedtonet askblond nuance eller en af de smukke mørke hårfarver, så er der et par ting du skal vide.

Et naturligt look look kan være super flot, hvis du vælger den den helt rigtige farve. Det er en perfekt måde at slippe af med en kedelig hårfarve, der ikke helt står mål med dine ønsker om flotte og lækre lokker med glød og dybde. Her handler det ikke om at finde en hårfarve, der nødvendigvis ligger langt fra din egen, men og mere om at finde den nuance, du er ude efter.

Ofte kan lyse striber være første skridt på vejen og nogle gange viser det sig at være nok, til at bringe liv til din egen hårfarve. Andre gange skal der måske en skyllefarve i håret, for at ændre farven en smule.

De hotte og anderledes farver som pink, lilla, blå eller orange kræver, at du skal lysne håret først, med mindre du har en meget lys normal hårfarve. Det smarteste er nok, at afprøve farven med en farvebombe eller en skyllefarve i første omgang. Så er du nemlig sikker på, om du har valgt rigtigt, inden du vælger en permanent farve.

Det kan give mere dybde i håret, hvis du vælger 2 farver – en mørk lilla og en pink eller orange, for eksempel, kan virkelig give en flot effekt og dybde i året – specielt hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden. Husk at den mørkeste farve skal være inderst, for netop at give god fylde i håret.

Sådan farver du dit hår

Der er flere måder at farve håret på. Det kommer helt an på, hvor radikal en ændring du vil have. Både i forhold til selve den nye hårfarve, men også hvor længe du vil beholde farven i dit hår. Her får du en god hårfarve guide, der netop viser dig de muligheder, du har, når du ønsker at ændre farven på dit hår.

1. Vælg hårfarve

Allerførst skal du vælge hvilken farve, der skal være din nye hårfarve. Brug de effektive tips du allerede har læst om, når du går på jagt efter den bedste hårfarve, der harmonerer med både din hudtone og dine øjne.

2. Vælg type hårfarve

Inden du farver dit hår, skal du bestemme dig til, hvilken type hårfarve, du vil putte i håret. Her følger lidt om de forskellige muligheder du har. Vær opmærksom på, at informationerne om de forskellige hårfarvetyper tager udgangspunkt naturligt hår, der ikke er kemisk behandlet eller på anden måde skadet og svagt.

Skyllefarve

En skyllefarve er den mildeste form for hårfarve, du kan bruge i håret. Her er der tale om en ikke permanent hårfarve, der gradvist vaskes ud af håret i løbet af 6 til 10 hårvaske.

Skyllefarven indeholder færre farvepigmenter og ingen kemi – den er super egnet, hvis du vil afprøve et par forskellige nuancer, inden du bestemmer dig for din nye hårfarve. En skyllefarve kan ændre nuancen i dit hår eller opfriske din nuværende farve.

Toningsfarve

En hårtoning kaldes også for en semi-permanent hårfarve. Det vil sige, at den er stærkere end skyllefarve men mildere en permanent hårfarve. En semi-permanent farve indeholder ikke ammoniak og holder omkring dobbelt så længe i håret, som en skyllefarve.

Semi-permanente hårfarver kan ændre din naturlige hårfarve 1 til 2 toner og dækker ca. 50% af din naturlige hårfarve. Du kan ikke være bombesikker på, at vende tilbage til din helt eksakte hårfarve, da der er tale om et semi-permanent produkt. Det afhænger helt af dit hår.

Permanent farve

En permanent hårfarve er en farve, der ikke lige vaskes ud af håret igen. De permanente farver er en mere kompleks kemisk behandling af håret, end både en skyllefarve og en toningsfarve er. Den kan ændre din hårfarve 3 toner eller mere. Det er den farve, der holder længst tid i dit hår. Dermed ikke være sagt, at den beholder sin oprindelige farve og intensitet i håret til evig tid, men den falmer betydeligt langsommere end de øvrige muligheder gør. Den egner sig perfekt til dig, der gerne er glad for den valgte farve. Den holder sig flot i håret helt op til 12 uger.

Afblegning

Vil du gerne lysne håret eller have et helt afbleget hår, så kræver det en mere drastisk behandling. Den kræver nemlig at farven – pigmenteringen – trækkes ud af dit hår. Det kræver en hård kemisk behandling af håret. Det afblegede hår forbliver afbleget til det klippes af.

Lidt om tonehøjder

Tonehøjde er vigtige at vide lidt om, for den står angivet på alle slags hårfarver. Der findes 10 overordnede tonehøjder og et varierende antal nuancer i hver tonehøjde.

Tonehøjden fortæller dig hvor mørk eller lys, den valgte farve er.

Her er et overblik over tonehøjder:

 1. Sort
 2. Sortbrun
 3. Mørkebrun
 4. Brun
 5. Lys brun
 6. Mørk blond
 7. Blond
 8. Lys blond
 9. Ekstra lysblond
 10. Super lysblond (platin)

En god tommelfingerregel, der er værd at huske, er, at du ikke kan farve dit hår lysere med en almindelig hårfarve. Altså har du naturligt mørkt hår, kan du ikke putte en hårfarve med en lysebrun farve i håret og regne med, at den giver dig lysebrune lokker.

Vil du gerne have et lysere hår – uanset farve og nuance – end dit nuværende, kræver det altså en afblegning af dit hår. Omvendt vil du altid kunne farve håret i mørkere nuancer eller toner end din nuværende hårfarve.

3. Farv håret derhjemme

Du behøver ikke besøge frisøren for at farve håret. Der findes masser af gode produkter til hjemmefarvning af håret og det er faktisk ganske let og ligetil at farve hår hjemme på badeværelset.

Nedefor får du en minutiøs trin-for-trin guide, den består af 10 nemme trin på vejen til en flot og klædelig hårfarve.

 1. Red håret igennem og læg en kam klar til brug
 2. Beskyt dit tøj med et stort håndklæde om skuldrene eller en frisørkappe
 3. Tag indholdet ud af pakken og tjek at alt er der, læs brugsanvisningen inden du starter
 4. Tag de medfølgende plastikhandsker på og læg et par fugtige vantrondeller klar
 5. Alt efter hvilken hårfarve du har valgt, skal du muligvis mixe farve og fremkaldervæske
 6. Put først hårfarve i hårrødderne ved at inddele håret i tynde baner med kammen
 7. Fordel resten af hårfarven i længderne og tør huden ren for farve på ører og pande
 8. Lad hårfarven sidde i den tid, der er angivet i brugsanvisningen
 9. Skyl hårfarven grundigt ud af håret med lunkent vand
 10. Brug medfølgende efterbehandling i form af conditioner eller maske.

Så er du klar til at se dit helt nye look i spejlet. Lad gerne håret lufttørre efter farvningen.

Eventuelt: Få professionel hjælp

Er du usikker på, om du kan klare opgaven selv, så skal få frisøren til at farve dit hår. Det kan for eksempel være super svært at få den rette nuance, når du vil have lysere hår. Ønsker du at afblege håret, skal du helt sikkert være forsigtig med trækketiden – for kort trækketid og håret bliver gulligt, for lang trækketid og håret risikerer at falde af.

Sådan plejer du et farvet hår

Et farvet hår har brug for helt specielt pleje, hvis du gerne vil bevare den flotte farve så længe som muligt. Akkurat som det slider på håret at vaske det, rede det og style det, så slider det også på den farve, du har i håret.

Enhver kemisk behandling i håret er med til, at gøre håret tørt og ødelagt. Især kan lyse striber, lysnet hår og afbleget hår gøre håret ekstremt tørt.

Til hår der er afbleget eller lysnet, bør du sikrer dig, at håret får masser af fugt samt pleje det med nærende og reparerende ingredienser. Det er værd at finde hårplejeprodukter i en god kvalitet som shampoo til tørt og ødelagt hår.

Også intensiv pleje som hårolie og hårkur til farvet hår er en rigtig gode køb, hvis du gerne vil holde dit farvede hår flot og sundt.

Når du farver håret med hårfarve, vil de mildeste hårfarver ikke påvirke kvaliteten af dit hår nævneværdigt. Her er det optimalt at finde en en serie af produkter, der er holder farven ved lige så længe som overhovedet muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man farve hår selv?

Man kan sagtens farve hår selv. Der findes mange gode hårfarver, der er nemme at bruge og som giver dig et super flot resultat. Du finder nemt alt fra hårfarve til mørkt hår til hårfarve i de sidste nye nuancer, der er oppe i tiden.

Hvilket hårfarve mærke er bedst?

Det kommer hel an på, hvilken type hårfarve du er på jagt efter. Som udgangspunkt skal du gå efter efter kendte frisørmærker som Wella, L’Oreal og Garnier, som også laver mange andre produkter til håret. Du finder mange gode eksempler i vore vores hårfarve bedst i test guide.

Hvor ofte må man farve hår?

Der findes ikke som sådan en regel for, hvor ofte du må farve dit hår. Men når det er sagt, har dit hår ikke godt af utallige permanente hårfarvninger eller afblegninger, selv om de fleste hårfarver også er beriget med plejende ingredienser. Brug god og effektiv pleje mellem hårfarvningerne, der holder håret sundt og velfugtet og forlænger levetiden på din farve.

Hvor lang tid holder hårfarve?

Holdbarheden af din hårfarver holder i mellem 4 og 12 uger – sådan cirka. Afhængig af om du har benyttet en skyllefarve (2-4 uger), en semi-permanent (tonet) hårfarve (6-8 uger) eller en permanent hårfarve (10-12 uger). Holdbarheden tager udgangspunkt i et ubehandlet hår. Et afbleget hår skal vokse ud eller klippes af.

Er hårfarve skadeligt?

Der er ingen tvivl om, at de fleste typer hårfarvning, der involverer en kemisk proces, kan udtørre håret og gøre det porøst. Jo mere varig hårfarven er, des større er risikoen for, at håret skades. Målrettet pleje og masser af fugt er essentielt for farvet hår.

Skal jeg vaske håret inden jeg farver det?

Du skal ikke vaske håret umiddelbart inden, du farver dit hår. Så fjerner du nemlig de naturlige olier i hovedbunden, som beskytter huden i din hovedbund mod farven. Vask det gerne dagen inden du farver det og og hold lidt igen med kraftige stylingprodukter.

Photo of author

Mathilde Holm

Mathilde er en af de mange dygtige skribenter på Beauty Palace teamet. Som skønheds- og pleje entusiast, og med både en grundig morgen- og aftenrutine, er hun velkendt inden for området. Hun sværger specielt til sin morgenrutine, der blandt andet indeholder serum og solbeskyttende dagcreme.