Hår

Bedste krøllecreme (TEST): 9 cremer til at fremhæve krøller

Krøllecreme er et af de bedste produkter til krøllet hår, fordi den både fugter, plejer og styler dit hår.

Photo of author

skrevet af Mathilde Holm

bedste krøllecreme

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Vil du gerne give dine krøllede lokker de bedste forudsætninger for at folde sig ud og vise sig fra deres allerbedste side?

Så skal du helt sikkert bruge den bedste krøllecreme, der giver dig smukke krøller og velplejet hår.

Læs med i denne testartikel, hvor vi fortæller dig alt der er værd at vide om krøllecreme og hvordan du finder det bedste produkt til krøller i netop dit hår. Desuden får du vores 9 bud på det bedste hårprodukt til at fremhæve krøller.

Bedste krøllecreme

Her er vores bud på de 9 bedste krøllecremer:

 1. Curl Crush Defining Cream
 2. Kevin Murphy KILLER.CURLS
 3. Davines LOVE Curl Cream
 4. Cantu Moisturizing Curl Activator Cream
 5. Amika Curl Corps Defining Cream
 6. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme
 7. Paul Mitchell Curls Ultimate Wave
 8. Moroccanoil Curl Defining Cream
 9. Paul Mitchell Curls Twirl Around

Læs meget mere om hver enkelt krøllecreme nedenfor – så finder du nemt den bedste krøllecreme til lige netop dine krøllede lokker.

Curl Crush Defining Cream

Curl Crush Defining Cream

En krøllecreme til definerede krøller der giver et fugtboost. Fyldt med stærke antioxidanter og naturlige fugtgivende ingredienser, Hairlust Curl Crush både beskytter, plejer og styrker håret.

Bedste egenskaber

 • Anti frizz effekt
 • Indeholder E-vitamin
 • Certificeret økologisk krøllecreme
 • Certificeret vegansk krøllecreme

Curl Crush Defining Cream giver dig lette og bløde krøller og et frizz frit look. Du slipper for både sulfater, parabener og silikone – til gengæld får du en krøllecreme, der indeholder den naturlige polymer Pullulan. Den lægger sig som en let film over dit hår, fremhæver dine krøller og giver dem hold.

Kevin Murphy KILLER.CURLS

Kevin Murphy KILLER.CURLS

En krøllecreme der giver dig smukke krøller med det helt rette bounce og shine. Den indeholder en lang række hårvenlige vitaminer, der både styrker håret og giver det masser af glans og shine.

Bedste egenskaber

 • Vegansk krøllecreme
 • Anti frizz effekt
 • Fri for parabener

Kevin Murphy KILLER.CURLS indeholder naturligt carnubavoks, der danner et beskyttende, skjold om håret. Det forhindrer snavs og fugt fra luften i at trænge ind i håret. Giver godt hold og lækre definerede krøller.

Davines LOVE Curl Cream

Davines LOVE Curl Cream

Her får du en krøllecreme, der er lavet på en vægtløs formel. Den tynger ikke håret, men giver derimod masser af lethed, der både samler og definerer krøllerne.

Bedste egenskaber

 • Velegnet til krøllet og bølget hår
 • Vegansk krøllecreme
 • Fri for sulfater og parabener

Davines LOVE Curl Cream indeholder fugtgivende ingredienser, der holder håret glansfuldt og blødt hele dagen igennem.

Den giver flot definition til både krøllet hår, bølget hår og hår med fald. Dens lette formula gør den perfekt til dig, der har fint hår. Det fine og lette hår kan nemlig let få for meget tyngde – og det går ud over volumen og bounce.

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

En rig krøllecreme med shea smør, der modvirker frizz og tilfører masser af fugt til dit hår.

Bedste egenskaber

 • Anti frizz effekt
 • Glansgivende krøllecreme
 • Aktiverer krøllerne

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream aktiverer dine krøller og skaber den flotte bevægelse i håret, der hører sig de krøllede lokker til.

Den giver lækker glans og flot volumen i dit krøllede hår, samtidig med at den definerer krøllerne og gør dit hår blødt, lækkert og føjeligt, med den helt rigtige bounce i de krøllede lokker.

Amika Curl Corps Defining Cream

Amika Curl Corps Defining Cream

En krøllecreme der er fuld af plejende og nærende ingredienser, der tilgodeser dine lokker og giver dig de smukkeste og mest veldefinerede krøller.

Bedste egenskaber

 • Anti frizz effekt
 • Farvebeskyttende krøllecreme
 • Fri for sulfater, parabener og ftalater

Det er slut med det irriterende frizz og krus, der effektivt kontrolleres og tæmmes med denne krøllecreme.

Amika Curl Corps Defining Cream har desuden farve- og keratinbeskyttende virkning. Krøllecremen er vegansk og byder på let og blødt hold og en skøn duft, der holder krøllerne i topform hele dagen.

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

En krøllecreme med en let fiberagtig struktur, der giver både hold og kontrol i håret.

Bedste egenskaber

 • Varmebeskyttende
 • UV beskyttelse
 • Smører hårets skællag

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier egner sig til både krøller, bølger og fald og forstærker den naturlige struktur i dit hår. Den kan give en lidt livløs permanent, der synger på sidste vers, helt nyt liv og glans.

Det er en krøllecreme til dig, der gerne vil give dine krøller ekstra hold og opnå de flotte, fyldige krøller – uden at tynge håret ned, så det bliver fladt og kedeligt.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave

En krøllecreme med en geleagtig konsistens, der giver det ultimative naturlige beach-look til dig og dine krøller.

Bedste egenskaber

 • Farvebeskyttende
 • Bekæmper frizz og krus
 • Fri for parabener

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave indeholder naturlige olier, der gør krøllerne bløde og glansfulde. Krøllegeléen gør det lettere at kontrollere dine krøllede lokker og giver samtid et flot løft og masser af volumen i håret.

Den egner sig til naturlige krøller og permanente krøller, samt bølger og fald i håret. Med sine farvebeskyttende egenskaber, beskytter den også mod farvetab, hvis du har farvet hår.

Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanoil Curl Defining Cream

En fugtgivende krøllecreme, der giver flot definition til dine krøller.

Bedste egenskaber

 • Modvirker krus og frizz
 • Giver let hold til krøllet hår
 • Beriget med arganolie

Moroccanoil Curl Defining Cream fremhæver de krøllede lokkers flotte bevægelse i håret og giver dig bådefyldige krøller og flot definerede krøller.

Den er beriget med argan olie, som et krøllet hår næsten ikke kan få nok af. Argan olien bidrager nemlig med masser af fugt og perfekt shine til dine krøller. Desuden modvirker den tørt hår, som naturlige krøller ofte får.

Paul Mitchell Curls Twirl Around

Paul Mitchell Curls Twirl Around

Krøllecreme til dig, der gerne vil have krøller, der holder sig flotte hele dagen.

Bedste egenskaber

 • Frizz frie krøller uden krus
 • Kombineret formula med creme og gel
 • Fyldige krøller

Paul Mitchell Curls Twirl Around er en kombination af creme og gele, der giver dine krøller det bedste af to verdner. Du får flotte og fyldige krøller med definition og separation for maksimal fylde og bevægelse. Og samtidig får du bløde og shiny krøller, der falder super flot og naturligt.

Cremen tæmmer de uregerlige krøller, der har tendens til at kruse og frizze. Egner sig både til dig med naturlige krøller og dig med permanente krøller fra frisørens hånd.

Dette skal du vide om krøllecreme & krøllet hår

Der findes et utal af plejeprodukter og stylingprodukter til krøllet hår. Men hvordan finder man lige de produkter, der fremhæver krøllerne på den bedst måde – uden at gøre dem stive eller frizzede og uden at gøre dem matte og livløse.

Krøllecreme er svaret på alle dine udfordringer. Her får du nemlig et vidunderligt produkt til dine krøller, der både fugter, plejer og fremhæver krøllerne på den bedste måde.

Hvad gør krøllecreme?

Et af de produkter til krøller som giver dine lokker en helt perfekt finish, er en krøllecreme.

En krøllecreme er en kombination af fugt, pleje og styling, der giver dine krøller masser af både definition, shine, bounce og hold.

Du finder både fugtgivende krøllecreme og plejende krøllecreme i et og samme produkt. Anvend din krøllecreme som den perfekte afslutning på din styling.

Virker krøllecreme egentlig?

En målrettet og god krøllecreme til krøllet hår eller hår med bølger og fald virker. Den sørger nemlig for flot definition og hold til dine krøller.

Uanset og du har natulige krøller, permanente krøller fra frisøren eller du selv har skabt dine krøller med krøllejern eller fladjern.

Virker krøllecreme kun til naturligt krøllet hår?

Du kan fremhæve dine krøller med en en krøllecreme. Det gælder både for de naturlige krøller og de permanente krøller, som frisøren har lavet i dit hår.

En krøllecreme egner sig også perfekt til dig med bølger eller fald i håret. Ofte er bølger eller fald i håret svære at have med at gøre, mest fordi dit hår befinder sig lidt i ingenmandsland – du har hverken krøllet hår eller glat hår.

Med en krøllecreme kan du på flotteste vis fremhæve dine bølger og fald i håret. Du kan endda give dem et ekstra skub i den rigtige retning, ved at bruge et krøllejern eller et fladjern for at fremhæve dem yderligere.

Kan man få krøller af krøllecreme?

Krøllecreme giver dig ikke krøllet hår. For at få den tilsigtede effekt at en god krøllecreme, skal du som minimum have bølger eller fald i dit hår.

Har du glat hår, kan din frisør lave permanente krøller i håret – eller du kan selv skabe midlertidige krøller ved hjælp af et krøllejern, et fladjern eller curlers.

I så fald kan du fremhæve dine hjemmeskabte krøller med en krøllecreme, der giver dem flot definition og hold. Så kan dit krøllede look holde hele og aftenen med.

Sådan bruger du krøllecreme

Hvordan bruger man krøllecreme, når man gerne vil fremhæve krøllerne på bedste vis?

Der skal ikke meget til, før et krøllet hår får et helt forkert look – krøllerne bliver matte, tunge og uden volumen eller bounce. Håret risikerer også at blive fedtet eller kruset, hvis du anvender for for lidt eller for meget krøllecreme.

Her kan læse dig til, hvordan du anvender krøllecreme på den bedste måde. Så undgår du nemlig at håret bliver fedtet, fladt eller frizzet.

Undgå at bruge for meget

For meget krøllecreme i lokkerne, gør dit hår fedtet og knapt så lækkert at se på. Det tynger også håret ned, så krøllerne mister deres facon og den vigtige bounce.

For meget krøllecreme i håret kan ikke lige fjernes og du kan derfor se frem til en hårvask, før lokkerne igen ser vitale og sunde ud.

Start derfor ud med lidt krøllecreme af gangen, indtil du har opnået det helt rigtige look.

Lad håret køle af først

Har du selv lavet flotte krøller med et krøllejern eller et fladjern – eller har du givet dine naturlige krøller en ekstra flot form, bør du først lade de varme lokker køle af, inden du giver dem en sidste finish med krøllecreme.

Anvender du krøllecremen i varmt hår, vil den tynge unødigt i håret du risikerer, at dine krøller mister deres facon eller helt forsvinder.

Vent derfor til håret er afkølet, så krøllerne holder deres facon, inden du bruger krøllecremen.

Krøllecreme i fugtigt hår

Anvender du din krøllecreme i fugtigt hår skal du blot kramme den roligt ind i håret, så du giver køllerne form. Det er faktisk meget nemmere end du lige tror.

Optimalt bør du lade håret lufttørre, men vi ved godt, at det tiden ikke altid er til det. I stedet kan du føntørre håret med en påsat diffuser på både lav hastighed og lav varme eller med kold luft.

Føntør med hovedet nedad og nedefra og op – det giver dig det bedste resultat.

Krøllecreme til tørt hår

Du kan også anvende din krøllecreme i tørt hår. Det er sjældent vi bør vaske håret hver dag – det kan nogle gange give lidt udfordringer med stylingen på de dage, hvor vi ikke vasker hår.

Bruger du din krøllecreme i det tørre hår, skal du blot kramme den ind på samme måde som i det fugtige hår. Håret vil stadig have stor gavn af fugten i en fugtgivende krøllecreme.

Du vil straks se, at produktet giver nyt liv til krøllerne – akkurat som var håret både nyvasket og nystylet.

Hurtig guide til flotte hjemmelavede krøller

Vi er ikke alle så heldige, at være født med flotte krøllede lokker, der har masser af volumen. Der er ingen tvivl om, at det fine og glatte skandinaviske hår er det, der ses oftest breddegrader.

Men heldigvis er det hverken forbudt eller særligt besværligt, at lave glat hår om til krøllet hår, når man lige har brug for et nyt look.

Laver du af og til krøller i dit ellers glatte hår, kan du måske finde lidt inspiration til de flotteste krøller i denne lille miniguide til hjemmelavede krøller med krøllejern. Det er 4 enkle skridt på vejen til et helt nyt look for en dag.

Brug en varmebeskyttende creme eller spray i håret

Krøl håret med dit krøllejern (eller dit fladjern)

Lad krøllerne køle helt af

Kram krøllecremen ind i håret uden at trække eller rede i det – vend hovedet nedad

Ved at vende hovedet nedad løfter du nærmest krøllecremen ind i håret – det giver flotte krøller og god volumen i håret.

Det krøllede hår har altid bedst af at få lov til at lufttørre. Men de kunstige krøller har ikke helt samme udfordring. Derfor kan du godt anvende en føntørrer – helst med diffuser og på både lav varme og lav hastighed – til at tørre håret.

Føntør også med hovedet nedad, så du krammer krøllerne tørre for det bedste resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal man putte krøllecreme i håret?

Din krøllecreme skal du bruge i forbindelse med styling af håret. Krøllecreme er primært et stylingprodukt, men tilfører også både fugt og pleje til håret. Du kan bruge den i både nyvasket, fugtigt hår og i tørt hår.

Findes der krøllecreme til glat hår?

Der findes ikke en speciel krøllecreme til glat hår. Krøllecreme fremstillet til at definere krøllerne i de i forvejen krøllede lokker. Du kan derimod sagtens krølle dit glatte hår og bruge krøllecreme i det, for at give bedre hold og volumen til krøllerne.

Kan man bruge krøllecreme til hår med fald i?

Krøllecreme er også til dig, der gerne vil fremhæve et flot fald i håret. Både bølget hår og hår med fald kan få mere definition og bounce ved hjælp af en krøllecreme.

Kan krøllecreme give mig krøllet hår?

Krøllecreme kan ikke forvandle et glat hår til krøllede og fyldige lokker. Vil du gerne have et nyt look med masser af flotte permanente krøller, må du forbi frisøren for at få dem lavet.

Krøllecreme til mænd – findes det?

Der findes mange mænd med flotte, krøllede eller bølgede lokker – enten naturlige eller permanentede – der bruger krøllecreme. Så har din mand eller kæreste krøller, kan I sagtens deles om krøllecremen, hvis i altså har samme hårtype selvfølgelig.

Giver krøllecreme holdbare krøller?

En krøllecreme giver både hold og definition til dine krøller. En god krøllecreme til din hårtype kan gøre dine krøller holdbare hele dagen – oven i købet helt uden frizz og krus.

Er alle slags krøllecreme ens?

Ikke alle typer krøllecreme er ens og derfor er det heller ikke helt lige meget, hvilken slags du køber. Vælg en krøllecreme der passer til din hårtype – for der kan være forskel på, hvad et fint hår har brug for og hvad er kraftigt hår har brug for.

Plejer en krøllecreme håret?

Krøllecreme er primært et stylingprodukt. Men det indeholder også næring og pleje til håret. Primært tilføjer krøllecreme vigtig fugt til din krøllede lokker, der ofte har nemt ved at blive tørre. Derudover indeholder krøllecreme også plejende ingredienser til den hårtype, som cremen er beregnet til.

Photo of author

Mathilde Holm

Mathilde er en af de mange dygtige skribenter på Beauty Palace teamet. Som skønheds- og pleje entusiast, og med både en grundig morgen- og aftenrutine, er hun velkendt inden for området. Hun sværger specielt til sin morgenrutine, der blandt andet indeholder serum og solbeskyttende dagcreme.