Hår

Bedste magnetiske øjenvipper (TEST): Genvejen til lange vipper

Vil du gerne have længere vipper i dag? Så bør du kigge mod magnetiske øjenvipper.

Photo of author

skrevet af Mathilde Holm

magnetiske vipper

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Er du vild med lange øjenvipper, men til gengæld godt og grundigt træt af de traditionelle falske øjenvipper, der falder af for et godt ord, vippelim der klør eller opløses for hurtigt.

Så bør du stifte bekendtskab med en ny type falske øjenvipper: magnetiske vipper. De giver dine øjne et super flot og naturligt look, og de kan bruges igen og igen.

Er dine egne øjenvipper ikke noget at prale af, er magnetiske øjenvipper en gylden mulighed for hurtigt og nemt at få længere vipper, fyldige vipper, perfekte vipper og ikke mindst smukke vipper, som du kan være stolt af at vise frem.

Læs med her, hvor vi kigger på markedets bedste magnetiske vipper og lær meget mere om, hvordan kunstige øjenvipper kan perfektionere dit udseende.

Bedste magnetiske øjenvipper

Når du skal finde de bedste magnetiske øjenvipper – eller magnetic lashes, som de også kaldes – bør du holde fokus på, om du drømmer om mere længde på dine egne øjenvipper, eller du gerne vil have mere voluminøse og fyldige øjenvipper.

Om de magnetiske vipper skal bruges til hverdag eller fest, eller om du måske skal have mere end et enkelt sæt at de lækre magnetic lashes, så du og dine øjne er klar til enhver lejlighed.

Kunstige magnetiske øjenvipper er udstyret med en række små usynlige magneter, der skal hæfte på en magnetisk eyeliner for at sidde godt fast og samtidig blive siddende i mange timer.

Tjek udvalget af de bedste magnetiske øjenvipper her:

 1. Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm
 2. Lantz Copenhagen Glam Lashes
 3. Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper
 4. Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lurezz
 5. Lantz Copenhagen Baddy Lashes
Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Bedste egenskaber

 • Dermatologisk testet
 • Vind resistent
 • Holdbarhed op til 16 timer

Disse magnetiske øjenvipper giver dig mulighed for det helt festlige og dramatiske look, der passer perfekt til en aften i byen. Hverken den medfølende magnetiske eyeliner eller de lækre vipper indeholder skadelige ingredienser, der kan irritere dine øjenlåg.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm har vipper der er placeret i smukke vifteformede buketter eller formationer, der giver både længde og volumen til dit look. De fine vifter overlapper hinanden og skaber en helt unik volumeneffekt, der er enhver festlig lejlighed værdig.

Lantz Copenhagen Glam Lashes

Lantz Copenhagen Glam Lashes

Bedste egenskaber

 • Brune vipper
 • 3D effekt
 • Glamour look

Et par magnetiske vipper i farven brun, der giver mulighed for et lækkert look, der passer til alle øjne – uanset farve. Desuden giver de brune vipper et super naturligt og blødt look, som er knapt så hårdt som de sorte vipper kan være.

Lantz Copenhagen Glam Lashes er det ultimative valg, når du vil have magnetic lashes med lange og tætte vipper, der giver dig et glamourøst look. Vipperne er desuden super lette og føles meget behagelige at have på. Vær opmærksom op, at du skal købe den magnetiske eyeliner separat.

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Bedste egenskaber

 • Uden parabener
 • Indeholder ikke latex
 • Glam look

Et naturligt look med magnetiske vipper, der varierer i længden. De længste vipper er koncentreret omkring midten af øjet, det giver dine øjne et flot og naturligt look. Vipperne er desuden fine og tætte, hvilket rigtig mange kvinder godt kan lide.

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetic lashes giver dig lange og fyldige vipper, der takket være det vandfaste eyeliner bliver siddende hele dagen – uden at du overhovedet behøver at bekymre dig om dine flotte magnetiske vipper.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure

Bedste egenskaber

 • Ingen parabener
 • Dermatologisk testet
 • Stærkt hold

Flotte magnetiske øjenvipper der holder op til 16 timer uden besvær eller bekymringer for dig. De magnetiske vipper er lange og super smukke. Med deres fine og varierende længder, får du de flotteste naturlige vipper, der både er lange og fyldige.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure magnetic lashes giver dig stressfri morgener, hvor du ikke skal bruge oceaner af tid på at kreere volumen og længde på naturlige øjenvipper, men blot kan lægge den magnetiske eyeliner og hæfte de lange og voluminøse vipper fast, mens lineren stadig er fugtig.

Lantz Copenhagen Baddy Lashes

Lantz Copenhagen Baddy Lashes

Bedste egenskaber

 • Ultra lette vipper
 • 3D syntetiske fibre
 • Ekstrem volumen

Et sæt magnetiske vipper til dig der har fokus på optimal volumen frem for ekstra længde. De magnetiske vippe er i medium længde og ideel til dig, der ønsker at forlænge dine egne korte vipper – uden at dine vipper bliver unaturligt lange at se på. Perfekt til dig, der bruger briller.

Lantz Copenhagen Baddy Lashes er fremstillet i fine syntetiske fibre med en ekstra lækker 3D effekt, der får den ekstra volumen til at se helt naturlig ud. Med vipper i varierende længder og lag, får du et flot voluminøst og sundt look. Husk at du skal købe den magnetiske eyeliner separat.

Dette skal du vide om magnetiske øjenvipper

Inden du køber et sæt genanvendelige magnetiske kunstige øjenvipper, kan det være en god idé at blive lidt klogere på, hvorfor de magnetiske vipper er så gode og om de passer til alle øjne og dermed også til dig.

Her kan du få god viden om, hvilke typer magnetiske øjenvipper der findes og hvordan du bruger dem.

Hvad er magnetiske øjenvipper?

Virker magnetiske øjenvipper overhovedet – og ja, det gør de helt sikkert. De ligner dine naturlige vipper, sidder godt fast på øjenlågskanten uden brug af lim og uden at føles tunge overhovedet. Og de kan genbruges mange gange – hvis bare du passer godt på dem.

Magnetiske øjenvipper er falske øjenvipper, der hæfter til din vippekant, tæt ved dine egne øjenvipper, ved hjælp af små magneter.

Der findes to former for magnet vipper, som har hver deres berettigelse og giver dig og dine øjne hvert deres skønne look

Single vipper med magneter

Et sæt magnetiske vipper, som du kender det fra de traditionelle kunstige vipper. En vippe til hvert øje.

De magnetiske øjenvipper sættes på den øverste vippekant ved hjælp af en magnetisk eyeliner, der lægges i en skarp og vandfast linje på øjenlåget.

Du skal altså slet ikke anvende vippelim, når du har med de magnetiske øjenvipper at gøre. De små magneter på de magnetiske vipper hæfter sig til den magnetiske eyeliner og sidder utrolig godt fast – uden dog at være stiv eller generende.

Du kan sagtens skubbe vippen tilrette, så den sidder helt perfekt, efter du har sat den på.

Dobbelt vipper med magneter

Sættet er anderledes end de kunstige øjenvipper vi kender, for her får du to kortere stykker vippe, der skal placeres henholdsvis over og under dine naturlige vipper.

De magnetiske vipper skal placeres yderst på vippen og giver dig et lækkert cat-eye look.

Den øverste magnetiske vippe sættes fast på lineren som ovenfor beskrevet. Den nederste magnetiske vippe sætter du nemmest fast med en pincet. Den skal sidde parallelt med den øverste, men under dine naturlige vipper.

Brug pincetten eller din fingre til at klemme de to magnetiske øjenvipper godt sammen, så de små magneter har fat i både hinanden og lineren. De smarte vipper giver en flot effekt på øjets afslutning.

Denne type magnetiske vipper giver dine øjne en super flot og forlængende effekt og perfekte cat-eyes.

Hvad er magnetisk eyeliner?

Magnetisk eyeliner er en flydende eyeliner, der indeholder magnetiske agenter, der kan fange de små nærmest usynlige magneter i dine magnet vipper. Du har brug for for en magnetisk liner, for at holde dine magnetiske vipper på plads.

Ofte følger der en magnetisk eyeliner med dine vipper, så du har begge ting samlet i et enkelt køb.

Magnetisk eyeliner lægges som en skarp og vandfast linje på vippekanten, som holder de små magneter på vippen fast. Har du en eyeliner, som du er super glad for, kan den magnetiske liner påføres ovenpå dine normale liner.

Det er vigtigt at den flydende eyeliner ikke er tørret helt, men stadig er lidt klistret og fugtig, når du sætter dine vipper på plads. Så får du kunstige øjenvipper, der sidder som de skal hele dagen og aftenen med. Der står anført på dine liner, hvor længe du skal vente, før du sætter de magnetiske vipper fast – som regel er det lige omkring et minut.

Du kan sætte den magnetiske øjenvippe på plads med en pincet, eller du kan bruge dine fingre – det bestemmer du helt selv.

Forskellen på magnetiske øjenvipper og kunstige vipper?

Selvom magnetiske øjenvipper er falske øjenvipper, så er disse nye og revolutionerende magnetiske vipper slet ikke at sammenlige med de traditionelle kunstige vipper, som skal fæstnes på vippekanten med lim.

Materialet i de to typer falske vipper er mere eller mindre det samme, men det er værd at teste den lim, der skal bruges, inden du bruger den på dine sarte øjenlåg. Der nemlig langtfra alle, der kan tåle vippelim.

Det skyldes at en del vippelim indeholder latex, som mange er overfølsomme overfor. Hverken de magnetiske vipper eller den flydende liner indeholder latex og vælger du for eksempel en model, der er dermatologisk testet, kan du være sikker på, at du ikke reagerer på indholdet.

Hvordan fjerner man magnetiske øjenvipper?

Det er super nemt og aldeles smertefrit at fjerne magnetiske vipper igen. Den magnetiske vippe er jo ikke limet fast til hverken din vippekant eller dine naturlige vipper. Uanset om du bruger dobbelt vipperne eller single vipperne, er det langt fra besværligt at fjerne dem igen.

Sådan fjerne du magnetiske vipper, der er fæstnet med magnetisk eyeliner:

 1. Tag fat i de enkelte falske vipper med en pincet ved øjets yderste kant og træk dem forsigtigt af mod den inderste kant af øjet.
 2. Separer med en pincet de dobbelte vipper og træk forsigtigt vipperne fra hinanden.
 3. Rens nu vipperne med en oliebaseret makeup fjerner og læg dem tilbage i deres magnetiske kasse.

Fordele ved magnetiske øjenvipper

Når vi taler om fordelene ved de magnetiske øjenvipper, så står de nærmest i kø, for at komme til. Tag et kig på de mest åbenlyse fordele i sammenligning med de almindelige kunstige vipper.

 • Nemme at sætte på og tage af
 • Kan genbruges op til hele 30 gange
 • Ingen vippelim at påføre vipperne og grimme limrester i dine egne vipper
 • Hæfter ved hjælp af små usynlige magneter
 • Minimal vedligeholdelse
 • Uskadelige for dine naturlige vipper

Ulemper ved magnetiske øjenvipper

Det er faktisk ganske svært at finde ulemper ved de bedste magnetiske øjenvipper, for der er du sikker på at finde flotte vipper med små magneter, der virkelig sidder godt fast på vippekanten og holder magnetismen i mange timer.

Kan du ikke få de magnetiske vipper til at hæfte stabilt på eyelineren , er der ganske givet fordi du sætter vipperne fast på en lidt for tynd linerstreg. Tegn derfor en lidt federe streg på dit øjenlåg.

Den eneste ulempe der ved de kunstige øjenvipper med de usynlige magneter er, at de er kunstige og derfor skal tages af hver aften og og sættes på hver morgen.

Sådan bruger du magnetiske øjenvipper

Her får du en fin lille guide til de magnetiske øjenvipper, så du nemt kan få den super enkle rutine ind under huden. Der skal ikke prøves mange gange, før du mestrer kunsten at sætte dine magnetiske vipper på i løbet af ingen tid – og tage dem af på endnu mindre tid.

Du kan faktisk sagtens starte med at sminke hele dit ansigt, før du sætter dine magnetiske øjenvipper på, som kronen på værket.

 1. Start med at måle de magnetiske vipper mod dit øje for at se, om de skal kortes lidt af i længden. Vi har ikke alle den samme længde på vores øjne – derfor er de magnetiske vipper ofte lidt for lange. Klip af med en almindelig saks, så vippen passer til dit øje.
 2. Med en magnetisk eyeliner lægger du en skarp linje på hvert øje. Den placeres bedst helt ned mod dine egne vipper.
 3. Lad nu den flydende eyeliner tørre næsten helt op. Du kan se på lineren, hvor længe det anbefales at den tørre i, som regel er der tale om et minut tid.
 4. Nu sætter du de magnetiske vipper fast på den stadig fugtige eyeliner. Brug fingre eller pincet, alt efter hvad du har det bedst med. Når de små magneter har godt fat, kan du forsigtigt skubbe dine magnet vipper helt på plads, så de sidder perfekt.

Meget nemmere bliver det altså ikke. Er du nybegynder udi magnetiske øjenvipper eller kunstige øjenvipper generelt, kræver det en smule til tilvænning at få vipperne til at sidde helt perfekt. Med lidt øvelse bliver du hurtigt mester i at sætte vipperne flot i første forsøg – og de magnetiske øjenvipper er langt den letteste type falske øjenvipper at sætte på.

Andre måder til længere øjenvipper

Der er faktisk rigtigt mange måder at forlænge dine egne vipper på. Udover de skønne magnetiske øjenvipper, kan du finde både produkter, der booster væksten af dine naturlige øjenvipper, de almindelige kunstige vipper og eyelash extensions, der giver dig en lidt længerevarende effekt. Alle produkter giver længere vipper.

Kunstige vipper

De almindelige kunstige vipper, er nok den slags falske øjenvipper, som de fleste af os er bekendt med og sim du skal bruge lim til at fastgøre til øjenlåget – altså de traditionelle falske øjenvipper.

Er du ikke længere teenager, husker du måske hvordan de falske øjenvipper virkelig så falske og stive ud – og de sad ikke ikke særlig godt fast, så nogle gange kunne man godt komme hjem efter en festlig aften i byen med kun en enkelt falsk vippe tilbage.

I dag kan du finde de kunstige øjenvipper i virkelig god kvalitet og med et naturtro look. Du finder dem i alle længder og i alle tætheder – der er virkelig et sæt vipper til alle forskellige looks og alle præferencer. Du skal dog stadig bruge lim, når du fæstner de kunstige vipper til den øvre vippekant.

Øjenvippeserum

En øjenvippeserum er en effektiv måde at booste væksten i dine egne vipper på. En god vippeserum kan virkelig gøre en forskel på både vippernes længde og deres tæthed. En serum kan naturligvis ikke give dig lange smukke vipper løbet af ingen tid. Derfor bliver du nødt til at have en smule tålmodighed, mens dine egne vipper vokser sig lange. Brug øjevippeserum hver aften inden sengetid og på afrensende øjenvipper. Serum til vipperne kan med fordel inkorporeres i din aftenrutine for afrensning af makeup.

De fleste typer øjenvippeserum vil vise de første tegn på, at dine vipper vokser i løbet af ca. tre måneder. Fortsætter du med at bruge serum dagligt, vil du løbende kunne se fremgang. Tag eventuelt billeder løbende, så du kan dokumentere dine fremskridt – det kan nemlig være svært – hvis ikke umuligt – at huske de eksakte længder. Dine øjenvipper vokser nemlig slet ikke så hurtigt (og så langt), som dit hår gør.

Mascara med vippe booster

Går du ikke udenfor en dør uden mascara på vipperne, kan du faktisk finde super lækre mascaraer, der også indeholder en vippe booster. De ingredienser, der booster væksten af dine egne vipper, er ofte noget nær de samme, som findes i en vippeserum, dog knap så koncentrerede.

En mascara med vippe booster kan gøre dine egne vipper både længere, tættere og smukkere i den tid, du har mascaraen på – og samtidig booste dine egne vippers vækst og dermed deres længde. Heller ikke her får du umiddelbare resultater. Til gengæld slår du to fluer med et smæk, ved både at kunne pleje dine vipper og gøre dem smukkere med et enkelt produkt.

Lash extensions

Orker du ikke bakse med både at påføre lim og sætte de falske vipper pænt fast hver eneste morgen og tage dem af igen hver aften, kan løsningen for dig være eyelash extensions.

Eyelash extensions er også en form for falske øjenvipper, men her sættes små buketter af øjevipper ind mellem dine egne øjenvipper – det giver det mest naturlige look. Fordi det ikke er en hel vipperække der limes fast, skal eyelash extensions – som den eneste slags kunstige vipper – ikke fjernes om aftenen og sættes på igen om morgenen.

Dog skal du være meget forsigtig, når du fjerner øjenmakeup og bukker øjenbryn. I hvert fald hvis vipperne skal holde mere end bare nogle dage.

Ofte stillede spørgsmål

Kunstige øjenvipper giver altid anledning til masser af spørgsmål – det samme gør sig gældende for de unikke kunstige magnetiske øjenvipper – virker magnetiske øjenvipper og hvordan.

Her giver vi dig svaret på de oftest stillede spørgsmål, der handler om magnetiske vipper og magnetisk liner.

Er magnetiske vipper gode?

Der er ikke nogen tvivl om, at de magnetiske øjenvipper er betydelig bedre for dine vippekanter, end de traditionelle kunstige vipper, der skal fæstnes med vippelim. Så snart du lige har fundet den letteste fremgangsmåde og det rette håndlag, så går det virkeligt hurtigt, når du skal de magnetiske øjenvipper på.

Kan man sove med magnetiske vipper?

Vi anbefaler ikke, at du sover med dine magnetiske vipper og den magnetiske eyeliner på. Du kan nemt komme til at ødelægge de fine magnetiske vipper, når de gnider op af din hovedpude eller hvis du sover på maven. Desuden slider det også på dine naturlige vipper.

Hvor længe holder magnetiske vipper?

De magnetiske øjenvipper er genanvendelige og kan bruges virkelig mange gange, før de skal skiftes ud. Jo bedre du passer på dem og afrenser magnetisk eyeliner på magneterne, des længere holder de sig flotte. Mellem 20 og 30 gange kan du regne med, før du skal have nye magnetiske vipper.

Kan man bukke magnetiske vipper?

Du kan sagtens bukke de magnetiske øjenvipper med en øjenvippebukker, indtil du får den helt rigtige facon på de kunstige vipper. Du skal tænke på, at selvom magneterne på vippen holder den godt på plads, bør du alligevel holde på magnetkanten og presse øjenlåget lidt ned, mens du bukker vipperne.

Må man bruge mascara på magnetiske øjenvipper?

Du bør ikke bruge mascara på de falske øjenvipper, men derimod på dine egne vipper. Når du putter mascara på dine egne naturlige øjenvipper, giver det de kunstige vipper mulighed for at lægge sig tæt og dine egne vipper og give et sammenhængende og flot udtryk.

Kan man se magneterne på de magnetiske øjenvipper?

Normalt sidder der ca. 5 bittesmå magneter en vippe. Når vippen hæftes fast på den sorte magnetiske eyeliner, ses magneterne slet ikke, med mindre du tager vippekanten i øjesyn med et forstørrelsesglas.

Hvordan fjerner jeg magnetisk eyeliner?

For at fjerne den magnetiske liner, har du brug for en vipperens der er oliebaseret. En magnetisk eyeliner lægger nemlig en vandfast linje på vippekanten, der sikrer dig en solid og langvarig magnetisk effekt, der skyldes tilsat jernoxid.

Photo of author

Mathilde Holm

Mathilde er en af de mange dygtige skribenter på Beauty Palace teamet. Som skønheds- og pleje entusiast, og med både en grundig morgen- og aftenrutine, er hun velkendt inden for området. Hun sværger specielt til sin morgenrutine, der blandt andet indeholder serum og solbeskyttende dagcreme.