Negle

Bedste neglesæt (TEST): 6 startsæt til gele & akryl negle

De bedste negle bliver lavet derhjemme. Men hvis du aldrig har gjort det før, kan et neglesæt være en god start.

Photo of author

skrevet af Mathilde Holm

bedste neglesæt

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Vil du gerne spare penge ved at kunne lave flotte gellak negle eller akryl negle derhjemme, så skal du have fat i et godt neglesæt i form af enten et lav selv gele negle startsæt eller et lav selv akrylnegle sæt. Gør det selv løsningen er nemlig noget billigere end priserne ved en negletekniker eller en professionel neglesalon.

Ved at købe et startsæt er der ofte penge at spare i forhold til at købe de nødvendige produkter enkeltvis. Det gør kun dine nye negle endnu billigere og jo mere du øver dig, des bedre bliver dine resultater. Læs med her og se de bedste neglesæt til gellak negle og akryl negle til din helt egen neglesalon hjemme i privaten.

Bedste neglesæt

Det bedste startsæt eller starter neglekit til flotte negle indeholder alt det, du har brug for, når du laver negle hjemme hos dig selv. Kom godt i gang med at lave den flotteste nail art med en dotting pen som en ægte negletekniker eller brug flotte rhinstene som ekstra flot blikfang på yndlingsfarven.

Her er vores valg af de bedste neglesæt:

 1. Naillak “Like Me” Gellak Sæt
 2. Nailster Premium Gellak Startsæt
 3. Naillak “You & Me” Gellak Sæt
 4. Nailster Professional Gellak Startsæt
 5. Naillak “Love Me” Gellak Sæt
 6. Nailmania Akryl Negle Startsæt
naillak-like-me-neglesaet

Naillak “Like Me” Gellak Sæt

Bedste egenskaber

 • 48W UV/LED lampe medfølger
 • Alt til aftagning af gele negle medfølger
 • Over 150 farver at vælge imellem

Naillaks “Like Me” startsæt er et helt perfekt neglesæt til gelenegle, for det indeholder alle de produkter, du har brug for. Ikke kun til at lave de smukke negle, men også til at fjerne dem igen, når du har lyst til en ny farve eller et nyt design. En gellak i en valgfri farve medfølger også.

Sættet indeholder en virkelig god og hurtig UV/LED lampe, der hærder neglene og lakken på under et minut. Den er bred nok til, at der er plads til alle 5 fingre på en gang – ja, du kan også lægge sommerens flotteste gellak på tåneglene og hærde en fod af gangen.

Nailster-Premium-gellak-startsaet-

Nailster Premium Gellak Startsæt

Bedste egenskaber

 • UV/LED pro lampe medfølger
 • Stort inspirationshæfte er vedlagt
 • Håndklæde til beskyttelse af underlaget medfølger

Nailsters “Premium” neglesæt til hjemmebrug er et lækkert starter kit til skønne gelenegle. Det indeholder de værktøjer der skal til, for at klargøre neglene og ikke mindst neglebånd. Det giver dig nemlig det bedste resultat, det flotteste look og den længste holdbarhed, hvis dine neglebånd er trimmede og klargjorte inden du går i gang.

Et gellak startsæt der indbefatter et hæfte med både guide til korrekt fremgangsmåde og høj kvalitet i udførelsen samt masser af inspiration til flotte looks med nail art eller trendy farvemix. Husk at du skal købe farvede gellakker separat.

Naillak-_You-Me_-Gellak-Saet

Naillak “You & Me” Gellak Sæt

Bedste egenskaber

 • 48W LED/UV lampe medfølger
 • Nail art negle kit
 • Mere end 150 forskellige farvede gellakker

“You & Me” neglesæt fra Naillak giver dig uendelige valgmuligheder for at lave lige det shellac eller gellak negle look, som du har lyst til. Med 3 forskellige top coats kan du både lægge en shiny top coat, en matte top coat og en super matte top coat for hvert sit unikke look. Og naturligvis med en lækker og hurtig lampe, der hærder neglene hurtigt.

Desuden får du et helt skatkammer fyldt med alle tænkelige produkter og redskaber, lige fra negleseparator og fnugfri wipes til dotting tools til nail art og neglefil i flere forskellige finheder – og alt der imellem. Et gel neglesæt i høj kvalitet og i absolut luksusklasse. Gellak købes separat.

Nailster-Professional-Gellak-Startsaet

Nailster Professional Gellak Startsæt

Bedste egenskaber

 • Pro lampe med UV/LED lyslampe medfølger
 • Indeholder smart neglebåndspen med negleolie
 • Håndbog med udførlige guides og masser af inspiration følger med

Med dette negle sæt til gele negle, kan du nemt lave en opgraderet udgave af dine gele negle samtidig med, at du kan pleje dem på bedste vis med negl- og neglebåndsolie i 2 udgaver. En neglebåndspen til tasken og en flaske til badeværelset.

I Nailster Professional neglesæt er der kræset for indholdet og du kommer ikke til at mangle noget som helst, når du skal kreere de flotteste gel negle. Hele 3 forskellige slags neglefil, primer, base coat og 2 slags top coat neglelak er blandt de mange lækre produkter, du får i dette neglesæt.

Naillak-_Love-Me_-Gellak-Saet

Naillak “Love Me” Gellak Sæt

Bedste egenskaber

 • 48W lampe med LED/UV lys
 • Plejende negleolie i 2 udgaver
 • noget mere

Der medfølger naturligvis en effektiv lampe, hvor neglene hærdes på ingen tid. En lækker primer og en base coat, der gør hver negl klar til gellak behandlingen. Derudover 2 typer topcoat – en shiny og en mat. Så er du ligesom i gang. Husk at lakken købes separat.

Naillak “Love Me” neglesæt indeholder både nail foil soak off wipes og soak off negleklips, så du kan fjerne din neglelak effektivt og skånsomt – helt uden at du behøver at file på neglen med en neglefil. Det gør det nemt og skånsomt at skifte farve eller design på neglene.

Nailmania-Akryl-Negle-Startsaet

Nailmania Akryl Negle Startsæt

Bedste egenskaber

 • Udførlig vejledning medfølger
 • Indeholder alle de materialer du skal bruge
 • Inklusiv 100 negleskabeloner

Et lækkert neglesæt til dig, der gerne vil have flotte lange akrylnegle. Et fuldkomment startsæt der indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang med at lave neglene selv. Har du ikke tidligere erfaring med akryl neglene, så anbefaler vi, at du læser vejledningen grundigt og følger den til punkt og prikke.

Nailmania negle startsæt til akryl negle, kræver at du sidder i et rum med god udluftning. Akrylvæsken er nemlig et opløsningsmiddel på linje med acetone, der kan medføre sløvhed eller ligefrem et ildebefindende, hvis du indånder dampene. Brug gerne maske når du arbejder og sæt dig der, hvor der er den bedste udluftning/udsugning derhjemme.

Hvad skal en startsæt indeholde?

Et startsæt bør indeholde alt det, du skal bruge for at komme i gang med at lave flotte negle hjemme i privaten. Der er naturligvis forskel på, hvad et neglesæt til akryl negle og gellak startsæt indeholder, for der er tale om to helt forskellige former for “falske negle”.

Læs videre nedenfor og bliv klogere på, hvad der er fælles for de to typer startsæt og hvad de hver især bør indeholde.

Typer startsæt

Der findes to forskellige typer startsæt, når du skal lave flotte negle derhjemme. Det ene sæt giver dig flotte akryl negle, men det andet giver dig lækre gele negle.

Har du endnu ikke bestemt dig for, hvilken type negle du gerne vil have, kan du her blive lidt klogere på, hvad forskellen på et akryl negle kit og et gel neglekit er.

Der er nemlig en del forskel i både indkøb af de rette materialer, arbejdstiden og tørretiden på de to typer startsæt.

Så bliver det nemlig meget nemmere for dig at vælge favoritten og det helt rette neglesæt, der skal pryde på dine negle.

Uanset hvilket startsæt du vælger, er forberedelsen helt ens for både akryl- og gel negle startkit. Her er opskriften på en lille mini manicure, der klargør neglene til deres nye udseende.

Start med at affedte neglene med alkohol servietter og derefter en effektiv cleanser, så de er helt rene og fedtfri. Også dine neglebånd skal trimmes, inden du laver de nye negle. Så får du nemlig en super flotte hjemmelavede negle, men en perfekt form og facon.

Sørg for at skubbe overskydende neglebånd væk med en neglebåndsskubber og trimme dem med en neglebåndssaks, så de fremstår ensartede og velholdte.

Du kan afslutte afslutte din manicure ved at slibe neglen med et meget finkornet neglefil og derefter buffe den flot op, inden du påbegynder de nye negle.

Du kan med fordel behandle neglen med en egnet negleolie, inden du laver de nye negle. Så holder neglen sig sund og stærk.

Vælg en olie der også kan anvendes, selv om du har akrylnegle med neglelak eller en gel neglelak på. Så kan du nemt sørge for, at dine egne negle både næres og fugtes og holder sig i topform.

Akryl startsæt

En akrylnegl er omkring 8 gange stærkere end dine egne negle – uanset hvor tyndt et lag du lægger på.

Med et akryl negle sæt, får du både pulver og væske, der skal blandes til en elastisk formbar masse, der smøres på neglen med en pensel og formes efter ønske.

Du kan lave længere negle, der er spidse, mandelformerede eller med en helt lige afslutning.

Akrylneglene har ikke brug for UV lys og starter med at hærde, så snart det er lagt på dine negle.

Dine akrylnegle er omkring et døgn om at være helt hærdet. Derfor skal du i denne periode være varsom med dem.

Hærdet akryl er mat. Du kan lægge de bedste gel neglelak eller en almindelig lak, for et shiny look.

Det vigtigste er, at du kan lave dine akrylnegle et sted derhjemme, hvor der er rigtig god udluftning eller udsugning.

Hos en negletekniker og i professionelle neglesaloner er der nemlig lovkrav om, at der skal være udsugning i klinikken eller salonen, når der arbejdes med akrylnegle.

Holdbarheden på akrylnegle er op til 6 uger.

Gellak startsæt

Et gele negle sæt bør indeholde det, der er vigtigt for, at du selv kan lave flotte gellak negle. Du har bug for primer, basecoat og topcoat for en holdbar og stærk lak.

Gellak eller shellac har en geleagtig konsistens og kan styrke svage og tynde negle. De er perfekte hvis du dyrker sport eller har et job, hvor dine negle er udsatte.

Hvor du har begrænset tid, før akrylnegle begynder at hærde, har du ubegrænset tid med geleneglene, der forbliver flydende ig der skal hærdes under LED/UV lys.

En vigtig detalje (hvis ikke den vigtigste detalje) ved et gel negle startsæt er, at du har brug for en UV/LED lampe, for at lakken kan hærde.

Find derfor et gele neglesæt med UV lampe, så du er klar til at lave lækre gelenegle, så snart du modtager sættet.

Om lampen er en lampe med UV lys eller lampe med UV/LED lys har alene indvirkning på, hvor længe dine gele negle skal hærde i lampen – uanset hvad du vælger, er der tale om minutter og ikke timer.

Det er vigtigt at hver enkelt negl er helt hærdet, inden du tager dine nye gelenegle i brug.

Det bedste gel negle sæt giver dig super flotte, stærke og holdbare negle, der med god neglepleje holder helt op til 8 uger.

Du kan også vælge at gå med et polygel startsæt, der er en blanding af variant af gele negle.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om neglesæt til gellak- og akrylnegle.

Følger der shellac/gellak med i et neglesæt?

Der følger sjældent gellak/shellac neglelak med i et gele negle startkit. Det er det eneste du skal tilkøbe ved siden af dit neglesæt. Du kan også brug gellak/shellac gel neglelak til dine akrylnegle.

Hvor længe holder akrylnegle i forhold til gelenegle?

Akrylnegle har en levetid på mellem 4 og 5 uger. Gelenegle har en levetid på 6-8 uger. Begge typer negle kræver selvfølgelig den bedste vedligeholdelse op pasning, for at holde så længe som muligt.

Hvad er forskellen på gele negle og akryl negle?

Der er flere forskelle på de to typer negle. Vigtigst er det at huske, at akrylnegle kræver udluftning/udsugning mens de laves, mens gele negle skal hærdes under en lampe med UV og/eller LED lys.

Photo of author

Mathilde Holm

Mathilde er en af de mange dygtige skribenter på Beauty Palace teamet. Som skønheds- og pleje entusiast, og med både en grundig morgen- og aftenrutine, er hun velkendt inden for området. Hun sværger specielt til sin morgenrutine, der blandt andet indeholder serum og solbeskyttende dagcreme.